NREP perustaa yhteisyrityksen monitoimitilojen kehittämiseen kasvukeskuksissa

Pohjoismainen kiinteistösijoitusyhtiö NREP on sopinut Aktiivihallit Ky:n perustamisesta yhdessä kiinteistöalan kokeneiden ammattilaisten Tapani Pirin ja Jukka Torvisen kanssa. Aktiivihallit Ky:n tavoitteena on investoida ja kehittää muuntojoustavia monitoimikiinteistöjä erityisesti tuotannon ja varastoinnin tarpeisiin. Hankkeissa panostetaan tilojen toimivuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.

Aktiivihallit Ky investoi ja kehittää monitoimikiinteistöjä, jotka ovat joustavasti jaettavissa varasto- ja pientuotantotiloiksi sekä esimerkiksi näyttely-, toimisto- ja liikekäyttöön. Yhtiö tutkii jo aktiivisesti ensimmäisiä sijoituskohteita ja selvittää samalla mahdollisuutta rakentaa uusia varasto- ja tuotantokiinteistöjä pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Yhtiö kertoo ensimmäisistä rekrytoinneista lähitulevaisuudessa.

”Haemme kasvua uusista kiinteistösegmenteistä, ja tällaisille muuntojoustaville hallitiloille on suuri kysyntä etenkin kasvavissa kaupunkikeskuksissa. Yhteisyrityksellä haluamme vastata paremmin asiakkaidemme tarpeisiin panostamalla vahvaan hallinnointiosaamiseen ja aktiiviseen asiakaspalveluun”, kertoo NREP:n osakas Jani Nokkanen.

Aktiivihallit Ky rakentaa, vuokraa ja räätälöi monitoimitiloja joustavasti aina käyttäjien tarpeisiin. Kaikissa kohteissa tarkistetaan myös mahdollisuudet parantaa kiinteistöjen energiatehokkuutta.

”Haluamme luoda toimintaedellytyksiä suomalaiselle tuotannolle ja räätälöidä kullekin vuokralaiselle juuri tarpeeseen sopivat tilat. Huolehdimme myös kiinteistöjen kestävästä kehityksestä. Esimerkiksi optimoimalla taloteknisiä järjestelmiä, hyödyntämällä maalämpöä ja kehittämällä jätehuoltoa ja kierrätystä voidaan helposti ja kannattavasti pienentää varasto- ja tuotantokiinteistöjen ympäristökuormitusta”, kertovat Torvinen ja Piri.

Jukka Torvisella ja Tapani Pirillä on yhteensä yli 40 vuoden kokemus kiinteistöalalta, ja he ovat vastanneet kokonaisuudessaan yli 15 miljardin euron kiinteistötransaktiosta sekä kehityshankkeista. Piri on ollut vuodesta 2007 alkaen johtavan kiinteistöalan asiantuntijapalveluyritys JLL Suomen toimitusjohtaja ja osallistunut huomattavaan osaan Suomen suurimmista kiinteistökaupoista sekä tuonut maahan merkittäviä kansainvälisiä sijoittajia. Torvisen tausta on myös JLL:llä, jossa hän työskenteli 10 vuotta toimisto- ja logistiikkakiinteistöjen kaupankäynnissä ja kehityksessä. Lisäksi hän toimi viime vuoden pörssilistatun Sagaxin Suomen sijoitusjohtajana.

Lisätietoja:

Jani Nokkanen, osakas, NREP, +358 9 674 410