Aktiivitilat henkilöstö

Yritys

Keväällä 2019 Suomen kiinteistömarkkinalle saapui uusi ja erilainen toimija – yhtiö, joka on
erikoistunut tarjoamaan yrityksille laadukkaita pienteollisuus-, varasto-, ja tuotantotiloja
ammattimaisin ottein. Toiminta-ajatuksemme on asiakaslähtöinen ja aktiivinen: emme ole
passiivinen sijoittaja, vaan aktiivinen tilojen tarjoaja, joka menestyy yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Tausta

Suomen kiinteistömarkkinoilta puuttui jotain, Jukka ja Tapani pohtivat jouluna 2018.

Markkinan katveeseen, piiloon ja pimentoon jää jotain – jotain isoa, merkityksellistä ja erittäin oleellista. Koko toimitilamarkkina näyttää hukanneen pk-sektorin, työpaikat ja tekemisen: hallit, varastot, tuotantotilat ja niitä käyttävien yritysten tarpeet. Kuitenkin näissä tiloissa tapahtuu tuotantomme, siellä varastoidaan tarvitsemamme tuotteet ja siellä työllistetään joka päivä kasvava
määrä suomalaisia.

Hallikiinteistöt eivät ole kauniita, vaativat paljon työtä ja sijaitsevat ikävän kaukana Aleksanterinkadun finanssikeskittymästä. Ovatko nämä hyviä syitä hyljeksiä tätä kiinteistösegmenttiä? Meidän mielestämme ei missään nimessä.

Toiminta

Aktiivitilat perustettiin ostamaan ja rakennuttamaan hallikiinteistöjä, tuotanto- ja varastotiloja, sekä tarjoamaan niitä vuokralle joustavasti ja osaavasti. Rakennutamme, remontoimme ja räätälöimme – kuten yrityksen nimi kertoo, olemme aktiivinen toimija, emme passiivinen sijoittaja. Vastaamme puheluihin ja vastaamme asiakkaan tarpeeseen. Näkökulmamme on palveluntuottajan: me olemme toiminnan mahdollistaja, joka menestyy yhdessä asiakkaidensa kanssa.


Sales & leaseback –järjestelyt, joissa kiinteistö myydään ja jäädään itse vuokralle, ovat meille tuttuja, lyhyet kassavirrat ja remontin tarpeessa olevat kiinteistöt eivät meitä pelota, tilojen räätälöinti käyttäjän tarpeisiin on arkityötämme ja uudishankkeet näemme mahdollisuutena luoda modernia ja hyvin tarpeisiin osuvaa pienteollisuus- ja varastotilaa hyville sijainneille.

Rakenne ja resurssit

Sijoitamme kiinteistörahastojen kautta. Ensimmäinen rahastomme sijoitettiin täyteen kesällä 2022 ja tällä hetkellä työstämme toista rahastoamme. Rahastomme ovat niin kutsuttuja suljettuja rahastoja ja molemmissa rahastoissa on vain yksi sijoittaja.

Työnantajana

Suomen kiinteistömarkkinalla on paljon hyviä työpaikkoja. Mutta sitä täydellistä ei löytynyt millään. Siispä sekin piti tehdä itse.

Olemme työpaikka, johon on mukava tulla. Joka päivä.

Menestys rakentuu työntekijöistä ja kun työntekijät voivat hyvin, yrityksellä menee hyvin. Aktiivitilat on joustava, reilu ja rehellinen työnantaja, oli elämäntilanteesi mikä tahansa.

Tarjoamme joustavat työajat, hyvät luontoisedut ja kehitämme toimintaa yhdessä. Ymmärrämme tasapainon tärkeyden työn ja vapaa-ajan välillä ja pidämme työmäärän kohtuullisena. Kaikista tärkeimpänä pidämme kuitenkin fiilistä. Kannattaako töissä käydä, jos siellä ei ole mukavaa?

Rekry

Aktiivitilat on kasvuyhtiö. Parhaat tekijät ja kasvavat kyvyt kiinnostavat aina.

Tunnetko kiinteistöt mutta koet, että voisit vaihtaa tumman puvun ja alan slangin vuokralaisten tarpeiden huomioon ottamiseen, aktiiviseen toimintaan ja hyvään asiakaspalveluun? Oletko urasi alussa etsimässä paikkaa, jossa pääset oppimaan ja kasvamaan kiinteistöalan osaajaksi? Haluatko olla mukana muuttamassa kiinteistöalaa? Haluatko, että naurat joka ainoa työpäivä?

Ole meihin yhteydessä ja keskustellaan lisää.