Ihmiset ja yhteystiedot

Aktiivitilat AM Oy

Esterinportti 2, 00240 Helsinki
y-tunnus 2961902-6

Jukka Torvinen

OSAKAS, TOIMITUSJOHTAJA

+358 40 8277 832
jukka.torvinen@aktiivitilat.fi

Tapani Piri

OSAKAS, KIINTEISTÖSIJOITUKSET

+358 40 7525 417
tapani.piri@aktiivitilat.fi

Tatu-Pekka Koivupuro

OSAKAS, KIINTEISTÖJOHTAMINEN

+358 50 4117 844

tatu-pekka.koivupuro@aktiivitilat.fi

Anna Lievonen

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ

+358 40 848 9910
anna.lievonen@aktiivitilat.fi

Jukka Torvinen

Jukka Torvinen

Osakas, toimitusjohtaja

+358 40 8277 832
jukka.torvinen@aktiivitilat.fi

Viikinkipartainen kaljupää ja räiskyvän huumorintajuinen Jukka on ollut Suomen kiinteistömarkkinoilla näkyvä hahmo jo vuodesta 2001 alkaen.

Tallbergin ja Newsecin jälkeen Jukka liittyi GVA Finlandiin ja työskenteli yli 10 vuotta JLL:n palveluksessa, keskittyen kaupankäyntiin teollisuuskiinteistöillä, saleleaseback -järjestelyihin ja kiinteistökehitykseen.

Tammikuusta 2018 aina helmikuuhun 2019 Jukka oli Sagax Finlandin sijoitusjohtajana, josta siirtyi perustamaan Aktiivitiloja.

Jukka tuntee teollisuuskiinteistöt, hallit ja varastot sekä erilaisten yritysten toimitilatarpeet hyvin. Hän on Sodankylästä kotoisin oleva suoraviivainen ja maanläheinen, sanansa pitävä ja asiansa osaava ammattilainen.

Tapani Piri

Osakas, Kiinteistösijoitukset

+358 40 7525 417
tapani.piri@aktiivitilat.fi

Tapanin taustat ovat Lapista ja Härmästä, joten sisua ja läpivientikykyä riittää. Mustan vyön judoka, juniorivalmentaja ja pitkän linjan yritysjohtaja on aivan innoissaan päästyään taas yrittäjäksi, rakentamaan jotain omaa ja uutta.

Tapani on toiminut kiinteistöalalla jo vuodesta 1993 alkaen, ensin Suomen Kiinteistöliitossa ja sitten toimitilaomistajien järjestössä RAKLIssa.

Tapani oli perustamassa GVA Finlandia 2005 ja myytyään sen JLL:lle 2007 hän jatkoi JLL:n Suomen toimitusjohtajana kevääseen 2019 saakka, jolloin amerikkalaisen pörssiyhtiön raportointi vaihtui jälleen yrittäjän vapauteen.

Tapanilla on toimialan huippua oleva kokemus kiinteistökaupoista, kiinteistökehittämisestä, vuokraamisesta – ja ennen muuta hyvin ja luottamuksella hoidetusta asiakaspalvelusta.

Tatu-Pekka Koivupuro - osakas, kiinteistöjohtaminen

Tatu-Pekka Koivupuro

Osakas, Kiinteistöjohtaminen

+358 50 4117 844
tatu-pekka.koivupuro@aktiivitilat.fi

Espoolaistunut perheenisä diplomi-insinööri Tatu-Pekka vastaa stereotyyppistä mielikuvaa espoolaisesta perheenisä diplomi-insinööristä. Pienten lasten isä tarjoaa väsynein silmin väsynyttä huumoriaan päivästä toiseen. Omat lapset sentään kuulemma nauravat sille. Hyvä, että edes joku.

Kotkalaistaustainen Tatu-Pekka tutustui ensimmäisen kerran Jukkaan & Tapaniin vuonna 2010, kun Tapani palkkasi hänet ensimmäiseen kiinteistöalan työpaikkaansa JLL:lle. Vuodesta 2012 eteenpäin Tatu-Pekka on toiminut kiinteistöjohtamisen parissa Crownilla, Newsecissä ja Trevianilla, josta hän siirtyi rakentamaan Aktiivitilojen tarinaa heti firman perustamisen jälkeen. 

Tatu-Pekka on tottunut toimimaan erilaisten kiinteistöjen ja vuokralaisten kanssa. Hän nauttii tilojen vuokrauksesta, remonttien suunnittelusta ja kiinteistökehityksestä. Kärsimätön luonne arvostaa suoraviivaisuutta ja rehellisyyttä. Sekä tietysti heikkolaatuista teekkarihuumoria.

Anna Lievonen

Kiinteistöpäällikkö

+358 40 848 9910
anna.lievonen@aktiivitilat.fi

Ainakin hämäläiseksi vikkelä ja sanavalmis Anna on mellastanut kiinteistömarkkinassa vuodesta 2014. Suurin osa kokemuksesta on kertynyt konsulttina JLL:llä pääasiassa tilakäyttäjien ongelmia ratkoessa. Vuonna 2021 Anna syventyi logistiikka- ja varastokiinteistöjen maailmaan DHL:llä, vastuualueena Suomen ja Baltian kiinteistöt. Niinpä hän tietääkin, ettei kassavirtakiinteistöihin kannata sijoittaa tähtäämättä hyvään yhteispeliin vuokralaisten kanssa.

Tapani ja Jukka ovat Annan pitkäaikaisia kollegoja JLL:n ajoilta ja Tatu-Pekan kanssa tiet kohtasivat jo opiskeluaikana Otaniemessä. Oli siis selvää, että ainakin kemiat ja juttujen taso tulisivat osumaan yksiin Annan hypätessä tiimiin 2022.

Anna on helppo houkutella fiilistelemään hyvää ruokaa ja viiniä tai haikkailemaan luontoon. Lupaavasti alkanut purjehdusharrastuskaan ei ole kuin venettä vailla.

Aktiivitilat AM Oy

Esterinportti 2, 00240 Helsinki