Aktiivitilat haukkaa palan Vantaata

Aktiivitilat on ostanut Vantaan Hakkilasta varastokiinteistön osoitteesta Pavintie 2. Tämä on Aktiivitiloille jo neljäs kohde Vantaalla mutta ensimmäinen Hakkilassa.

Aktiivitilat osti tänään Vantaalla osoitteessa Pavintie 2 sijaitsevan varasto- ja tuotantokiinteistön. Kiinteistöllä on yksi rakennus, jossa on yhteensä 3 969 m2 vuokrattavaa pinta-alaa.

Aktiivitilojen toimitusjohtaja Jukka Torvinen on tyytyväinen uusimpaan ostokseen Vantaalta:

”Itäinen Vantaa ja erityisesti Hakkila on alueena ollut jo pitkään meidän ostoslistallamme. Tämä hankinta vahvistaa läsnäoloamme pääkaupunkiseudun merkittävimmillä teollisuus- ja logistiikka-alueilla idästä länteen”, sanoo Torvinen.

”Pavintie 2 kiinteistö vapautuu nykyisestä käytöstä vuokrattavaksi ensi syksynä, joten tämä on meille jälleen tyypillinen työtä vaativa kohde, jota remontoidaan, kehitetään ja vuokrataan aktiivisesti. Näissä olemme tähän saakka onnistuneet erinomaisesti ja tilamme ovat lähes täynnä – vajaakäyttöä on vain noin 4 %:a pinta-alasta – joten on taas hyvä saada uutta työkantaa ja sen myötä mahdollisuutta arvonnousulle”.

Vantaan Pavintie 2:n kaupan myötä Aktiivitiloilla on salkussaan jo 22 kohdetta ja vuokrattavaa pinta-alaa lähes 130 000 neliötä.

Lisätietoja antaa:

Jukka Torvinen, puh. 040 827 7832, jukka.torvinen@aktiivitilat.fi