Aktiivitilat osti kiinteistöt Keravalta ja Tampereelta

Aktiivitilat on ostanut Keravalta salkkunsa tähän mennessä suurimman kohteen ja samalla pienen mutta modernin teollisuustalon Tampereelta.

Aktiivitilat osti tänään kaksi kiinteistöyhtiötä OP-Henkivakuutus Oy:ltä. Toinen on Aktiivitilojen salkun tähän mennessä suurin kiinteistö: Keravan Ahjonkaarre 1 on peräti 18.916 m2 suuruinen ja kokonaan vuokrattu Metos Oy:lle pitkällä vuokrasopimuksella. Toinen kohde, Tampereen Etu-Hankkionkatu 18 on puolestaan vain 2.266 m2 kokoinen, mutta se on alueensa modernein ja edustavin teollisuusrakennus.

Aktiivitilojen toimitusjohtaja Jukka Torvinen toteaa vuoden viimeisen kaupan olevan yhtiön kannalta erinomainen:

”Näin suuri kohde pitkällä vuokrasopimuksella oli meille ehdottomasti kiinnostava”, sanoo Torvinen. ”Metos on kannaltamme erinomainen vuokralainen. Pyrimme hyvään yhteistyöhön ja etsimme mahdollisuuksia yhdessä remontoida ja kehittää kiinteistöä vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeita”.

”Tampereen Etu-Hankkion alueen taloista me ostimme parhaan”, Torvinen toteaa vailla vaatimattomuutta. ”Uskomme tämän kiinteistön laatuun ja haluttavuuteen. Hyvä talo hyvällä sijainnilla kannattaa ostaa, vaikka vuokrakassavirta olisi lyhytkin”.

Syksyn viides ja samalla vuoden viimeinen kauppa nosti Aktiivitilojen kiinteistökannan jo 20 kohteeseen ja 121,884 neliöön.

Torvisen mukaan oli erityisen miellyttävää tehdä kauppa, jossa myyjän toiminta oli suoraviivaista ja luotettavaa, tarvittava data löytyi helposti ja koko prosessi oli mutkaton ja sujui hyvässä yhteisymmärryksessä.

Myös OP-Henkivakuutus oli tyytyväinen kauppaprosessin sujuvuuteen.

”Kohteiden myynnit jatkavat OP-Henkivakuutuksen kiinteistöallokaation muokkausta välillisempään suuntaan. Aktiivitilojen löytäminen kumppaniksi oli merkittävä asia meille myyjänä, takanamme on erittäin pitkä yhteinen matka Metoksen kanssa ja tiedämme Aktiivitilojen olevan jatkossakin pitkäaikainen kumppani vuokralaiselle”, toteaa OP Kiinteistösijoitus Oy:n toimitusjohtaja Markku Mäkiaho.

Lisätietoja antavat:

Aktiivitilat: Jukka Torvinen, puh. 040 827 7832, jukka.torvinen@aktiivitilat.fi

OP-Henkivakuutus Oy: Markku Mäkiaho, puh. 050 5292 055, markku.makiaho@op.fi