Aktiivitilat kiipeää Mikkelänkallion huipulle

Aktiivitilat on ostanut teollisuuskiinteistön Espoon Mikkelänkalliosta. Hieman yli 3,000 m2 varasto- ja toimistorakennus on vuokrattu erimittaisilla ja joustavilla vuokrasopimuksilla Fromm Pakkaus Oy:lle.

Kyseessä on jatkoa Aktiivitilojen Kehä III:n varrelle tekemien sijoitusten ketjulle. Kauklahden, Variston, Juvanmalmin, ja kahden Koskelon kohteen jälkeen nyt on vuorossa Espoon Mikkelänkallio, joka on lähellä Kehä III:n ja Turunväylän risteystä.

”Mikkelänkallio 5 sijaitsee näkyvällä paikalla aivan kiinni Kehä III:ssa ja lähellä Turun moottoritien risteystä sekä Espoon keskusta. Erinomainen korkea varastotila ja sitä tukevat toimistotilat on hyvä lisä salkkuumme”, toteaa toimitusjohtaja Jukka Torvinen.

”Erityisesti meitä kiinnostaa mahdollisuus laajentaa kiinteistön varasto- ja tuotantotiloja. Tontilla on tilaa ja rakennusoikeutta, joten suuntaudumme tilojen markkinoinnissa tarjoamaan välittömästi myös mahdollisuutta laajennukseen”, jatkaa Torvinen. ”Perinteisesti Sale&Leaseback-järjestelyt on mielletty vain pitkäaikaisiksi ja kahlitseviksi rahoitusjärjestelyiksi. Me voimme ja haluamme ottaa toisenlaisen ja joustavamman asenteen, kun sijoituskohde on kyllin hyvä ja mielenkiintoinen. Mikkelänkallion huipulta löysimme nyt juuri sellaisen kohteen”.

”Fromm Pakkaus keskittää osan toimintojaan Naantaliin, jonne rakennetaan konsernille uusi keskusvarasto. Siksi tarvitsimme ostajan, joka kykenee tekemään osasta tiloja lyhyen, vain rakennusajan mittaisen sopimuksen, mutta tarjoaa myös Espooseen jääville toiminnoillemme pitkäaikaisen kodin. Aktiivitilojen joustavuus vuokrakausien sovittamisessa tarpeisiimme oikean mittaisiksi oli meille arvokasta”, sanoo Fromm Pakkaus Oy:n toimitusjohtaja Magnus Engblom.

Lisätietoja antavat:

Jukka Torvinen, puh. 040 827 7832, jukka.torvinen@aktiivitilat.fi

Tapani Piri, puh. 040 752 5417, tapani.piri@aktiivitilat.fi

Magnus Engblom, puh. 040 5450 906, magnus.engblom@fromm-pack.fi