Kaikki tietysti rakastavat harmaahyljettä, mutta me haluaisimme ostaa hallisi.

“Markkinatilanne on huono. Nyt on väärä aika. Yritys jatkaa toimintaa tiloissa.”

Olemme kuulleet nämä kaikki moneen kertaan. Haluamme ostaa hallisi ja se on myös sinulle tai yrityksellesi hyödyllistä. Toimiva yritys voi halutessaan jatkaa tiloissa vuokralla, kevyemmällä taseella, pienemmillä veloilla ja valmiimpana investoimaan kasvuun. Aika on itse asiassa varsin hyvä myyjälle. Meillä on rahoitus valmiina ja kuittaamme hallistasi sinulle tai yrityksellesi hyvän hinnan.
Etsimme kiinteistöyhtiöllemme yli 3000m2 hallikiinteistöjä tai yli 8000m2 tontteja pääkaupunkiseudulta hyviltä paikoilta. Mikäli päädymme kauppoihin teemme myös 1000€ lahjoituksen saimaannorpan suojeluun.
Ota yhteyttä ja katsotaan, kohtaisivatko intressimme.
Lataa luettavaksi Aktiivitilojen Sale & Leaseback -opas.

Harkitsetko myyntiä? Ota yhteyttä meihin.

Jukka Torvinen

OSAKAS, TOIMITUSJOHTAJA

+358 40 8277 832
jukka.torvinen@aktiivitilat.fi

Tapani Piri

OSAKAS, KIINTEISTÖSIJOITUKSET

+358 40 7525 417
tapani.piri@aktiivitilat.fi

Ostamme kiinteistöjä

Ostamme vuokrattuja sijoituskohteita, kehitettäviä kiinteistöjä ja rakennuspaikkoja. Pienteollisuustilat, hallit ja varastot, eli ylipäänsä “hallikiinteistöt”, ovat meidän kiinnostuksen kohteemme. Alueemme ovat pääkaupunkiseutu laajasti (sis. kehyskunnat) ja Tampereen seutu.

Sijoituskriteerit

  • Yksittäisen kiinteistön koko alkaen 3000 m2, myös usean kiinteistön kaupat ovat mahdollisia
  • Pienteollisuustilat, hallit, varastot eli ylipäänsä ”hallikiinteistöt” ovat meidän intohimomme ja kiinnostuksen kohteemme
  • Alueena pääkaupunkiseutu ja Tampere lähiympäristöineen
  • Vuokrakohteissa arvostamme kassavirtaa, mutta vajaakäyttö tai lyhyet vuokrasopimukset eivät ole este, myös aktiivista vuokraamista ja remontointia vaativat kiinteistöt sopivat meille
  • Lähtökohtaisesti etsimme vain kokonaisia kiinteistöjä; osaomisteiset kohteet eivät ole meidän juttu
  • Kehitykselle soveltuvat tontit ovat myös kiinnostavia; olemme valmiit rakentamaan tiloja käyttäjien tarpeisiin
Ostetaan Varasto - Aktiivitilat
Varastohalli

Myy kiinteistösi ja jää vuokralle

- kevennä tasetta ja vapauta pääomaa

Meillä on vankka kokemus toimitilojen ”sale & leaseback” – järjestelyistä, joissa kiinteistön omistaja myy kiinteistön ja jää pitkäaikaiseksi vuokralaiseksi tiloihin. Järjestely soveltuu yrityksellesi, jos haluat siirtyä kiinteistön omistajasta vuokralaiseksi, oikaista taseesi, siirtää ylläpitovastuuta tai remontteja omistajalle tai kaipaat laajennusta, isoa remonttia tai muutoin lisää pääomaa yrityksesi pääliiketoimintaan.

Kaupankäyntimme on suoraviivaista ja mutkatonta. Yksinkertainen prosessi ja lyhyt, suomenkielinen kauppakirja, mahdollistavat tehokkaan toiminnan ja hyvän yhteistyön pienemmissäkin kaupoissa.