Väkevää imua vuokrausmarkkinalla – tilat täyttyvät hyvin koronatilanteen parantuessa

Toimitilojen vuokrausmarkkina on piristynyt selvästi kevään aikana ja Aktiivitilat on solminut useita vuokrasopimuksia.

Merkittävin yksittäinen vuokrasopimus allekirjoitettiin Tampereella, kun Bronto Skylift Oy ja Aktiivitilat jatkavat erinomaisesti sujunutta yhteistyötä Teerivuorenkatu 28 -kiinteistössä. Vuokrasopimuksen jatkon yhteydessä sovittiin investoinneista, joilla kiinteistön teknistä kuntoa kohennetaan ja toiseen rakennukseen tehdään pieni laajennus. Muutosten myötä kohde palvelee Bronto Skylift Oy:n tarpeita entistä paremmin.

Pääkaupunkiseudulla erityisesti uudisvuokraus on ollut pirteää talven jälkeen. Korona-aikana vuokrauksen aktiivisuus on kevään 2020 alkushokin jälkeen seurannut varsin hyvin yleistä koronatilannetta, mutta nyt kevään aikana vuokraus on aktivoitunut, kun yritykset alkavat jo siirtää katsetta koronan jälkeiseen aikaan.

Kauklahden kiinteistöömme on tullut kaksi uutta vuokralaista, Mikkelänkallioon ja Juvanmalmille molempiin yksi ja Koskelossa yksi vuokralainen vaihtoi suurempiin tiloihin. Vuokrasopimusten koot ovat vaihdelleet välillä 100-800 m2 ja yhteensä uutta tilaa on alkuvuodesta vuokrattu noin 2.000 m2.

”Kevään positiivinen vire on päässyt hieman yllättämään. Aktiviteetti on selvästi lisääntynyt ja kiinnostusta on ollut myös ns. haastavampiin tiloihin, mistä olen erityisen iloinen. Vuokrausmarkkina näyttää selvästi olevan piristymään päin, joka lupaa hyvää pandemian jälkeiselle ajalle”, toteaa Aktiivitilojen osakas Tatu-Pekka Koivupuro.

Toukokuun alussa Juvan Teollisuuskatu 15 -kiinteistöstä Espoon Juvanmalmilla vapautuu noin 2.700 m2:n yhdistelmä erinomaista hallitilaa ja siistiä toimistoa.

”Salkussamme ei ole hetkeen ollut isompaa yhtenäistä tilaa vapaana ja on mielenkiintoista nähdä, millainen käyttäjä tai käyttäjät tiloihin löydetään. Vapautuva tila laadultaan tähän segmenttiin erinomaista ja alustavasti tilaan on kohdistunut hyvää kysyntää. Olen optimistinen tilan vuokrauksen suhteen”, päättää Tatu-Pekka Koivupuro.

Lisätietoja antaa:

Tatu-Pekka Koivupuro, p. 050 4117 844, tatu-pekka.koivupuro@aktiivitilat.fi