Nordic Label myy kiinteistönsä Aktiivitiloille

Suomen johtava etiketti- ja tarrapaino Nordic Label ja uusi tuotanto- ja varastokiinteistöihin erikoistuva sijoitusyhtiö Aktiivitilat ovat sopineet kiinteistökaupasta Helsingin Kontulassa.

Tänään allekirjoitettujen sopimusten mukaan Nordic Label Oy myy osoitteessa Sirrikuja 2 sijaitsevan 6.292 m2 suuruisen tuotantokiinteistönsä Aktiivitiloille ja jää itse kiinteistöön vuokralle pitkällä vuokrasopimuksella.

”Nordic Label on kasvanut ripeästi yrityskaupoilla ja nyt keskitämme toimintamme Sirrikujan kiinteistöön. Samalla rakennukset ja työympäristömme kaipaavat kehittämistä, haluamme remontoida kiinteistöä. Aktiivitilojen kanssa tehtävä kauppa antaa tähän osaavan kumppanin, joka kanssa pystymme parantamaan tuotannon olosuhteita ja varmistamaan häiriöttömän toiminnan, sekä tietysti parantamaan ympäristöystävällisyyttämme”, sanoo Nordic Labelin toimitusjohtaja Magnus Höglund.

Aktiivitilojen kanssa on sovittu paitsi kaupasta niin myöskin merkittävästä remonttipaketista, jolla kiinteistön kuntoa parannetaan ja toimivuus varmistetaan. Lisäksi tavoitteena ovat parempi energiatehokkuus ja säästöt ylläpitokustannuksissa. 

”Aktiivitilat toimii nimensä mukaisesti: emme ole passiivinen sijoittaja vaan aktiivinen suomalaisen yritystoiminnan mahdollistaja, joka tuo pääomaa ja osaamista tuotanto- ja varastokiinteistöjen tarvitsijoille. Investoimme yritysten tarvitsemiin tiloihin ja otamme aktiivisen roolin niiden kehittämisessä”, toteaa Aktiivitilojen toimitusjohtaja Jukka Torvinen. ”Nyt sovituilla remonteilla parannetaan tämän kiinteistön energiatehokkuutta ja tuodaan säästöjä, mutta samalla olemme sopineet yhdessä vuokralaisen kanssa tutkivamme mahdollisuuksia myös aurinkovoiman käyttöön ja muihin tekniikan kehittyessä taloudellisesti järkeviin uusiin ratkaisuihin.”

Myyjän neuvonantajina toimivat Newsec ja Asianajotoimisto Avance, ostajan neuvonantajana kaupassa toimi Asianajotoimisto HPP. 

Lisätietoja antavat:

Nordic Label Oy, toimitusjohtaja Magnus Höglund, puh. 020 719 9540.

Aktiivitilat, toimitusjohtaja Jukka Torvinen, puh. 040 8277 832.

Nordic Label on Suomen johtava etiketti- ja tarrapaino, jolla on yli 20 miljoonan euron liikevaihto ja joka työllistää noin 100 painoalan ammattilaista. Nordic Label valmistaa korkealuokkaisia etikettejä ja tarroja offset-, flekso- ja digipainoilla ruoka- ja juomavalmistajille, kuluttajatuotteisiin sekä teollisuuden käyttöön.

Aktiivitilat on varasto- ja tuotantokiinteistöihin keskittyvä kiinteistösijoitusyhtiö, joka on ostaa hallikiinteistöjä pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, rakennuttaa uusia tiloja ja ratkaisee tiloja tarvitsevien yritysten tarpeita aktiivisella kiinteistöjen kehittämisellä.