Koskelontie 17 -kiinteistön kehitys edennyt vauhdikkaasti

Aktiivitilojen toistaiseksi tuoreimman ostoksen Koskelontie 17 – kiinteistön kehitys on edennyt erinomaisesti ja kiinteistön kaikki tilat on nyt vuokrattu.

Aktiivitilat osti kahdesta rakennuksesta muodostuvan Koskelontie 17 – kiinteistön kesäkuussa 2020. Kaupan aikana kiinteistössä oli noin 1400 m2 tyhjää tilaa. Suurin vapaa tila vuokrattiin KIESIlle loppukesästä. KIESI on uusi tulokas Suomen vaihtoautomarkkinoille.

”Koskelontie 17:ssa yhdistyi monta meille tärkeää asiaa: loistava sijainti Espoon Koskelossa, siisti, autokauppaan erinomaisesti sopiva tila ja riittävän suuri piha-alue. Löysimme hyvät ratkaisut vuokranantajan kanssa ja näemme, että kiinteistöä kehitetään hyvään suuntaan. Aloitimme toimintamme alkusyksyllä ja ensimmäiset kuukaudet ovat olleet hyvin lupaavia.”, kertoo KIESIn toimitusjohtaja Jussi Vienola.

Kun kiinteistössä jo pidempään toiminut Tukkunet vuokrasi lisää toimisto- ja näyttelytilaa, on kiinteistön kaikki tilat nyt vuokrattu. B-rakennuksessa toimivat edellä mainittujen vuokralaisten lisäksi autoliike Auto-Huiput ja Byggmax ja koko A-rakennus on vuokrattu Anodisointi Janster Oy:lle.

Vuokrausmarkkina piristyy

”Kevään koronashokin jälkeen vuokrausmarkkina hiljeni täysin pariksi kuukaudeksi. Kesällä ja loppukesällä havaitsimme kuitenkin piristymistä markkinassa ja olen hyvin tyytyväinen, että saimme kohteen vuokrattua täyteen näin nopeasti. Alueena Koskeloon tuntuu olevan hyvin kysyntää ja olemme tehneet myös naapurissa omistamaamme Koskelontie 19 kiinteistöön syksyn aikana pari uutta vuokrasopimusta.”, toteaa Aktiivitilojen kiinteistöjohtamisesta vastaava osakas Tatu-Pekka Koivupuro.

Huolenpitoa kiinteistöistä ja vuokralaisista

Vuokrausten lisäksi Aktiivitilat kehittää kohdetta myös teknisesti. KIESIn tilaan tehtiin pintaremontti, B-rakennuksen piha-aluetta on tarkoitus parantaa vuoden 2021 aikana ja A-rakennuksen valaistus uusitaan 2020 loppuvuoden aikana. Lisäksi tarkoituksena on tehdä jatkuvasti pieniä viihtyvyyttä ja toimivuutta parantavia toimenpiteitä.

”Tämä kiinteistö kuvaa hyvin Aktiivitilojen toimintaperiaatetta. Haluamme olla nimemme mukaisesti aktiivinen toimija ja lähtökohtana on kehittää kohteita jatkuvin toimenpitein ja vuokralaisia kunnioittaen. Uudisvuokrauksessa ja nykyisten vuokralaisten kanssa toimiessa pyrimme aina löytämään molemmille osapuolille parhaimman ratkaisun.”, sanoo Koivupuro.

Lisätietoja antaa:

Tatu-Pekka Koivupuro, puh. 050 4117 844, tatu-pekka.koivupuro@aktiivitilat.fi