Juvankartanontie 15 täydentää Aktiivitilojen värisuoran Koskelossa

Aktiivitilat on ostanut Espoon Koskelosta teollisuuskiinteistön, jossa on neljä käyttäjää ja 3.505 m2 vuokrattavaa pinta-alaa. Juvankartanontie 15 on jo viides Aktiivitilojen kohde Koskelossa ja yhdeksäs Kehä III:n varrella.

Suora näkymä ja julkisivu Kehä III:n suuntaan, hyvä saavutettavuus, moderni ja toimiva rakennus täyteen vuokrattuna sekä iso piha-alue ja hyödynnettävissä olevaa rakennusoikeutta – Juvankartanontie 15 on Aktiivitilojen Koskelon omistusten ässä, joka täydentää värisuoran.

Viides kiinteistö Koskelossa saa Aktiivitilojen toimitusjohtaja Jukka Torvisen hyrisemään partaansa:

”Uusin kohteemme Koskelossa on laadullisesti yksi parhaistamme. Mielenkiintoisinta kuitenkin on mahdollisuus jatkossa kehittää kiinteistöä ja suunnitella laajennusta”, sanoo Torvinen.

”Koko Kehä III:n varsi alkaa olla melko täyteen ja osin jopa ahtaasti rakennettu, joten olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme kiinteistön, jossa on iso piha-alue ja jota voidaan realistisesti räätälöidä ja laajentaa käyttäjien tarpeisiin”.

Jo ostettujen kohteiden myötä toteutunut Koskelon kiinteistöjen menestyksellinen vuokraus on ollut monien osien summa.

”Olemme olleet tyytyväisiä Espoon ja erityisesti Koskelon alueen vuokralaiskysyntään”, toteaa kiinteistöjohtamisesta vastaava osakas Tatu-Pekka Koivupuro.

”Pelkkä kysyntä ei kuitenkaan riitä: oleellista on kuunnella vuokralaisten tarpeita, reagoida nopeasti ja olla valmis räätälöimään ja remontoimaan ostettuja kiinteistöjä. Kysymys on yhtiömme nimen mukaisesti hyvin aktiivisesta toiminnasta, nopeasta päätöksenteosta ja joustavuudesta”, tiivistää Koivupuro.

Lisätietoja antavat:

Jukka Torvinen, puh. 040 827 7832, jukka.torvinen@aktiivitilat.fi

Tapani Piri, puh. 040 752 5417, tapani.piri@aktiivitilat.fi

Tatu-Pekka Koivupuro, puh.050 411 7844, tatu-pekka.koivupuro@aktiivitilat.fi