Aktiivitilat tuplasi volyyminsa – Osti kolme kiinteistöä Tampereelta

Aktiivitilat on hankkinut kolme teollisuuskiinteistöä Tampereelta 13.3.2020 tehdyllä kaupalla. Kohteissa on yhteensä 28,805 neliötä vuokrattavaa tilaa, joten Aktiivitilojen sijoitussalkku lähes tuplaantui tämän kaupan myötä.

Aktiivitilojen sijoitusstrategia mahdollistaa sijoitukset pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Turkuun. Pääkaupunkiseudulta salkussa on jo neljä kiinteistöä ja nyt perjantaina tehdyllä kaupalla Aktiivitilat laajeni Tampereelle hankkimalla sieltä kolme sijoituskiinteistöä.

”Tampereen varasto- ja teollisuuskiinteistöjen markkina on hyvin vilkas ja olemme iloisia saadessamme siellä nopeasti merkittävän aseman”, toteaa toimitusjohtaja Jukka Torvinen.

”Uudet kiinteistömme sijaitsevat Nekalassa ja Tesoman alueella ja ne ovat lähes täyteen vuokrattuja vaihtelevilla sopimuspituuksilla. Vuokrattavaa pinta-alaa kiinteistöissä on yhteensä 28,805 neliötä, joten olemme nyt hyvin vahvasti läsnä Tampereen markkinoilla.”

”Seuraavat sijoituksemme tulevat suuntautumaan jälleen pääkaupunkiseudulle”, toteaa Torvinen. ”Meillä on omaa pääomaa sijoitettavaksi ja toimiva lainajärjestely sovittuna myös uusia sijoituksia varten, joten katselemme aktiivisesti ostettavia kohteita”.

Lisätietoja antavat:

Jukka Torvinen, puh. 040 827 7832, jukka.torvinen@aktiivitilat.fi

Tapani Piri, puh. 040 752 5417, tapani.piri@aktiivitilat.fi

Tatu-Pekka Koivupuro, puh. 050 4117 844, tatu-pekka.koivupuro@aktiivitilat.fi