Aktiivitilat suuntaa katseen itään

Aktiivitilat on ostanut Itä-Helsingin Herttoniemestä teollisuuskiinteistön, jossa on 10 vuokralaista ja noin 3.125 m2 tilaa.

Hyvällä sijainnilla oleva kiinteistö, jonka vuokrausriski on hajautettu sekä näkyvyys ja saavutettavuus ovat ensiluokkaisia: Mekaanikonkatu 5 on toinen Aktiivitilojen kohde Itä-Helsingissä.

Aktiivitilojen toimitusjohtaja Jukka Torvinen on tyytyväinen uusimpaan hankintaansa:

”Helsingin parhaat alueet ovat meillekin harvinaista herkkua ja Herttoniemi on ehdottomasti yksi parhaista. Liikenneyhteydet, asiakasvirrat, saavutettavuus ja näkyvyys ovat Mekaanikonkadulla loistavat”, myhäilee Torvinen.

Tämä kuluvan syksyn kolmas kauppa nosti Aktiivitilojen hallinnoiman kiinteistökannan jo 17 kohteeseen ja 92 361 neliöön. Sijoitusmarkkinan käydessä kuumilla kierroksilla ja monen sijoittajan tuskaillessa ostettavan puutetta, on Aktiivitilat pystynyt löytämään salkkuunsa sopivaa ostettavaa.

”Useiden vuokralaisten ja lyhyiden sopimusten kiinteistössä on useinkin vaihtuvuutta ja niihin liittyy myös remonttitarvetta, se on vain hyväksyttävä. Me keskitymme ostamaan kiinteistöjä, joiden vuokrattavuuteen uskomme. Hallitilojemme vajaakäyttö on nyt noin 3 % pinta-alasta, joten olemme mielestämme valinneet oikean strategian”, Torvinen jatkaa.

”Me maksamme oman sijoitusprofiilimme kiinteistöistä parhaita hintoja juuri siksi, että pystymme vuokraamaan, remontoimaan ja kehittämään kohteita, joita moni muu joutuu kavahtamaan työvoimavaltaisuuden vuoksi. Taloissamme tehdään usein kovaa työtä ja elämän jäljet näkyvät, joten kauneuspalkintoja emme taloillemme saisi – mutta käytettävyyspalkintoja sitäkin useammin”, naurahtaa Torvinen.

Lisätietoja antavat:

Jukka Torvinen, puh. 040 827 7832, jukka.torvinen@aktiivitilat.fi

Tapani Piri, puh. 040 752 5417, tapani.piri@aktiivitilat.fi

Tatu-Pekka Koivupuro, puh.050 411 7844, tatu-pekka.koivupuro@aktiivitilat.fi