Aktiivitilat osti Tiilenpolttajankuja 4 -kiinteistön Petikossa

Aktiivitilat on ostanut Vantaan Petikosta teollisuuskiinteistön, jossa on neljä vuokralaista ja 3.385 m2 vuokrattavaa pinta-alaa. Vantaan Tiilenpolttajankuja 4 on jo kahdeksas Aktiivitilojen kohde Kehä III:n varrella.

Tiilenpolttajankuja 4 on hyvälaatuinen kohde Petikossa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella aivan Kehä III:n tuntumassa. Kiinteistöä on remontoitu hyvin kattavasti viime vuosina ja kohde on täyteen vuokrattu.

”Omistamme jo yhden kohteen lähes tätä vastapäätä Varistossa ja seitsemän muuta kiinteistöä tästä länteen Kehä III:n varrella. Olemme huomanneet, että Petikossa on erittäin hyvää käyttäjäkysyntää, mutta merkittävä osa alueen rakennuksista ei vastaa käyttäjien tarpeita. Olemme iloisia, että löysimme laadukkaan kohteen ja saimme ensimmäisen kohteemme Petikon puolelta salkkuumme”, sanoo Aktiivitilojen toimitusjohtaja Jukka Torvinen.

”Hyvät vuokralaiset, erinomaiset liikenneyhteydet, hyväkuntoinen kiinteistö, toimivat tilat ja riittävä piha tekivät tästä sijoituksesta meille houkuttelevan”, lisää Torvinen.

Aktiivitilojen salkussa on nyt 15 sijoituskohdetta ja yhteensä 85.730 m2 toimitilaa.

”Tavoitteena on vielä syksyn aikana tehdä useita kauppoja, joista osa onkin jo kohta toteutumassa”, toteaa Aktiivitilojen osakas Tapani Piri.

”Markkinalla on selvästikin ollut tilausta meidän kaltaisellemme mutkattomalle ja suoraviivaiselle hallikiinteistöihin erikoistuneelle sijoitusyhtiölle. Pystymme ostamaan myös melko pieniä sekä vuokrausta ja remontointia vaativia työvoimavaltaisia kohteita”, toteaa Piri.

Lisätietoja antavat:

Jukka Torvinen, puh. 040 827 7832, jukka.torvinen@aktiivitilat.fi

Tapani Piri, puh. 040 752 5417, tapani.piri@aktiivitilat.fi