Aktiivitilat osti kiinteistön Espoon Kauklahdesta

Aktiivitilojen syksyn toinen kauppa toi salkkuun lähes täyteen vuokratun kiinteistön Kauklahden teollisuusalueelta. Ostettu kiinteistö sijaitsee lähellä Kauklahden juna-asemaa osoitteessa Hyttimestarintie 6.

Rakennuksessa on 5.480 neliömetriä vuokrattavaa tilaa, josta Pro Mail Oy:lle ja Touri Marine Oy:lle vuokrattua tuotanto- ja varastotilaa on noin 4.200 neliötä. Lisäksi rakennuksessa on suosittu ravintola, asunto, vuokrattua toimistotilaa sekä jonkin verran vapaata toimistotilaa.

”Kauklahti on vireä teollisuusalue Espoossa ja olemme tyytyväisä saadessamme salkkuumme hyvin varasto- ja tuotantokäyttöön sopivan kohteen”, toteaa Aktiivitilojen kiinteistöjohtamisesta vastaava osakas Tatu-Pekka Koivupuro.

”Naapurusto on muuttumassa asuinalueeksi, joka mahdollistaa kohteemme loppujenkin tilojen tehokkaamman hyödyntämisen jatkossa. Me kuitenkin haluamme sijoittaa nimenomaan varasto- ja tuotantokiinteistöihin ja palvella hyvin vuokralaisina olevia yrityksiä, joten tämä kiinteistö tulee pysymään vielä pitkään kaupallisessa käytössä”.

Ostajan neuvonantajana kaupassa toimi Asianajotoimisto HPP. Myyjinä oli joukko yksityishenkilöitä.

Lisätietoja antavat:

Tapani Piri, puh. 040 752 5417, tapani.piri@aktiivitilat.fi

Tatu-Pekka Koivupuro, puh. 050 4117 844, tatu-pekka.koivupuro@aktiivitilat.fi