Aktiivitilat laskeutuu kiitoradan päätyyn

Aktiivitilat on ostanut Vantaan Åbyn alueelta Åminnen nimellä tunnetun teollisuuskiinteistön osoitteessa Vantaanpuistontie 31. Vilkkaasti kehittyvää aluetta valaisevat iltaisin lentokentän kiitotien sekä naapuruston useiden rakennushankkeiden valot.

Åbyn alue kehittyy nyt hurjaa vauhtia, kiitos alle kahden kilometrin etäisyydellä olevien Tampereen moottoritien ja Kehä III:n sekä näköetäisyydellä olevan lentokentän. Hyvästä sijainnista johtuen Åminnea ympäröivät uudishankkeet – suurimpana Cramon noin 24 000 m2 kokonaisuus.

Aktiivitilojen toimitusjohtaja Jukka Torvinen on ilahtunut uusimman hankintansa sijainnista ja hyvästä kunnosta:

”Loistava sijainti aivan pääväylien kainalossa on aina hyvä lähtökohta meidän sijoituksillemme”, sanoo Torvinen.

”Åminne on hyvälaatuinen ja hyvin hoidettu 6 052 m2 suuruinen teollisuus- ja varastokiinteistö. On aina mukavaa saada salkkuun talo, jota on pidetty hyvin ja remontoitu huolella”.

Vantaanpuistontien rakennuksen kehityskohteet liittyvät jatkossa lähinnä energiaan ja ympäristöarvoihin.

”Etsimme pian vaihtoehtoa talon nykyiselle öljylämmitykselle ja tutkimme myös mahdollisuutta aurinkovoimalan asentamisesta”, pohtii Torvinen.

Tämä kuluvan syksyn neljäs kauppa nosti Aktiivitilojen hallinnoiman kiinteistökannan jo 18 kohteeseen ja 100 702 neliöön. Tähän sisältyvät jo aikaisemmin 91 % omistetusta Koskelontie 19 kiinteistöyhtiöstä nyt ostetut vähemmistöosakkeet, joiden myötä omistusosuus nousi 100 %:iin.

”Joulukuu ei kuitenkaan ole vielä ohi, jouluostoskausi on vielä parhaimmillaan”, myhäilee Torvinen partansa takaa.

Lisätietoja antavat:

Jukka Torvinen, puh. 040 827 7832, jukka.torvinen@aktiivitilat.fi

Tapani Piri, puh. 040 752 5417, tapani.piri@aktiivitilat.fi

Tatu-Pekka Koivupuro, puh.050 411 7844, tatu-pekka.koivupuro@aktiivitilat.fi